″Найтупіша і недорозвинена″ партія в Раді ″Слуга народу″ багата на розумних і красивих жінок. Але вони так уміло ховаються, що знайти їх практично неможливо.

Таку думку висловив блогер Ігор Лєсєсв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″, яку присвятив найскандальнішим представницям уряду і ВР.

Перш за все Лесєв розпочав з "космосу" - він пройшовся своїм сарказмом по колишній заступниці міністра інфраструктури Олександрі Клітіній, яку нещодавно призначили новим радником голови Космічного агентства України.

"От я все думав, а чого нам не вистачає в космічній галузі? А тепер вже і думати не треба. Думати і радити у нас тепер буде Клітіна. Людина з чудовим ротом і космічним передком. Слава богу кадрове питання з космосом у нас тепер закрите", - іронічно зазначив блогер.

Не пошкодував блогер і нардепку Ірину Аллахвердієву, яку делегують в Миколаїв в якості претендента на посаду мера. Нагадаємо, дівчина виявилася замішаною в скандалі з іншими нардепами зі "Слуги" Олександром Корнієнком і Давидом Арахамією. Всі троє побували в Миколаєві в рамках підготовки до місцевих виборів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У мережі з'явилося відео, на якому Корнієнко з Арахамією обговорюють Аллахвердієву: оцінюють її якості і при цьому використовують нецензурну лексику.

"Парняга так само слабкий на передок, як і його побратим і повелитель повій Яременко... Але виявилося, що вони ще й брати по розуму. Той шл*х з мамби знімав просто на засіданні Ради. А цей в прямому ефірі орально тра*нув Аллахвердієву. Молодець, великого розуму людина", - прокоментував інцидент Лєсєв.

І звичайно ж юлогер не зміг пройти повз третю яскраву представницю "Слуг" Галину Третьякову, яка запропонувала "каструвати" незаможних громадян в рамках боротьби з бідністю.

"Правда, я так і не зрозумів, каструвати варто тільки батьків-бідняків чи їхніх дітей теж. Ох вже ці напівзаходи від "слуг народу". Але в цілому, ідея прекрасна. Нарешті нам показали справжній проект по боротьбі з бідністю. Хоча я не розумію, чому Третьякова стримує себе. Чому вона не підняла тему газових камер", - зазначив Лесєв, додавши, що "Слуга народу" - "партія тупих і недорозвинених".

"Але нічого, кастрація так кастрація. Вже восени. Чекайте", - резюмував блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв спрогнозував долю постраждалих від вибуху багатоповерхівки у Києві

Як повідомляв портал Знай.ua, Лєсєв показв, як ″слуги народу″ перетворюють українців на кріпаків

Також Знай.ua писав, Лєсєв прокоментував заяву Шмигаля про продовження карантину