Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про те, що на даний момент уряд працює над продовженням навчання дітей в умовах пандемії. Класичний освітній процес може розпочатися в школах вже з 1 вересня за умови помірного розвитку епідемії в Україні.

У разі другої хвилі вірусу і погіршення епідеміологічної ситуації буде розглянуто можливість дистанційного навчання.

Шмигаль зазначив, що в усьому світі зараз готуються до нової хвилі коронавірусу і дуже важливо мати можливість продовжити навчання дітей особливо в умовах пандемії.

"Можливість дистанційного навчання ми передбачаємо і працюємо над тим, щоб воно було більш якісним та повноцінним, давало можливість дітям у разі загрози епідемії проходити навчання дистанційно. Але це лише можливість", - заявив Шмигаль.

Також він додав, що класичний освітній процес ніхто не відміняв і він залишається в пріоритеті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми над цим працюємо і в умовах помірного розвитку епідемії в Україні. Освітній процес буде розпочато з дотриманням елементів захисту дітей і вчителів. Це масковий режим, дистанція та дезінфекція", - підкреслив прем'єр-міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пережити літо з дітьми без шкіл, садків і літніх таборів.

Як повідомляв Знай. ua, 18-річним абітурієнтам почали надсилати повістки в ЗСУ, як не потрапити до лав армії.

Також Знай. ua писав, що на Шкарлета скинули всі проблеми МОН.