Глава держави Володимир Зеленський після масової бійки зі стріляниною у Києві висловив стурбованість через незаконне зберігання зброї у громадян.

Так, Зеленський вимагає від генерального прокурора Ірини Венедиктової і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова забезпечити ефективну координацію роботи щодо недопущення ескалації вуличного насильства. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Преезидент підкреслив, що порушення громадського порядку, незаконний обіг і застосування зброї, численні напади на громадян, у тому числі із застосуванням насильства, викликають серйозну стурбованість.

"Вимагаю від генерального прокурора та міністра внутрішніх справ системній та злагодженій координації в роботі, спрямованій на недопущення ескалації насильства на вулицях країни, прийняття зрозумілих і ефективних превентивних заходів для запобігання цього і забезпечення мирного і спокійного життя громадян України", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Як відомо, вранці 4 липня в Києві, на території літнього майданчика біля торгового центру на вулиці Басейній, сталася бійка зі стріляниною. В результаті події постраждали три людини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський хоче призначити ще одну людину в уряд: "Ми вже побачили багатьох…"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський вирішив віддячити поліцейських за дієве дотримання карантину.

Також Знай.ua писав, Клубам настане кінець? Зеленський відправився до Одеси з грандіозними планами.