Президент України Володимир Зеленський під час поїздки в Одесу похлюпався у Чорному морі. Але на цей раз без свого колишнього протеже Андрія Богдана, разом із керівником свого Офісу Андрієм Єрмаком.

Цього разу – ані тобі червоних плавок, ані Богдана, зате – окуляри для пірнання президент прихопив. Традицію не змінив: купався у тому ж таки місці – на пляжі Ланжерон, навпроти одеського готелю "Немо".

У мережі також жартують, що Богдан тепер сумує за Зеленським і згадує, як їм було добре торік в Одесі.

Зокрема український політик Павло Розенко зазначив, що вони за рік нудними стали!!

"Класичне чиновництво!! В чорних костюмах. На сонці! От без Андрія Богдана - зовсім не «те кіно»! Немає усмішок, азарту, блиску в очах!! Відпустіть його хлопці на волю!! Ну не його це. Не його. P.S. Між цими двома фото - рівно рік", - написав Розенко у своєму Твіттері.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

На Одещині глава держави привітав цивільних і військових моряків з професійним святом, деяким з них навіть пощастило отримати квартири. Також президент торкнувся соціальних і екологічних проблем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський весело хлюпоче в Одесі, поки українці голодують, на карантині.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, як кайфував Зеленський в Одесі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський в паніці втік після незручних питань про Одесу - елітний кортеж, порушення карантину і не тільки.