У Росії вважають, що Україну чекає провал, якщо справа дійде до військової конфронтації. Там вважають, що українська армія не готова до реальних бойових дій.

Про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Андрій Красів, передає "Інтерфакс".

Російські окупанти в Криму, скріншот: YouTube
Російські окупанти в Криму, скріншот: YouTube

Водночас, за його словами, РФ не готується до захоплення будь-яких територій, але "нормалізація відносин з Володимиром Зеленським так і не відбувається".

"Якщо вони зважаться на якусь провокацію, для України все може закінчитися дуже плачевно. Нехай згадають сумний досвід Саакашвілі", - сказав Красів, маючи на увазі "операцію з примусу Грузії до миру".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомлялось раніше, командувач Військово-морських сил України Олексій Неижпапа висловив припущення, що війська РФ можуть прорватися з окупованого Криму в Херсонську область, щоб дати можливість пустити воду з Дніпра в Північно-Кримський канал.

Окупанти вдарили ракетою на Донбасі, фото: ООС / Facebook
Окупанти вдарили ракетою на Донбасі, фото: ООС / Facebook

Командувач ВМС вважає, що початок відновлення Північно-Кримського каналу стане першим дзвіночком старту повномасштабної конфронтації РФ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше командувач ВМС розкрив наміри Росії прорватися з окупованого Криму в Херсонську область - "Готуємося...

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.