За результатами проведеного Держкомтелерадіо моніторингу інформаційного наповнення офіційних вебсайтів органів виконавчої влади (http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=167745&cat_id=112507) у першому півріччі 2020 року, офіційний вебсайт Держфінмоніторингу визначено найкращим серед центральних органів виконавчої влади.

Слід відмітити, що рівень інформаційного наповнення веб-сайту оцінювався за показниками щодо наявності інформації, якості інформаційного наповнення, який враховує рівень повноти, актуальності, навігаційної доступності розміщеної на веб-сайті інформації, а також наявність функції пошуку та доступність інформації для сприйняття особами з порушеннями зору та слуху.

Крім того при оцінці враховано ступінь інформаційної прозорості та динаміки інформаційної прозорості, який демонструє, чи змінився рівень інформаційної прозорості суб’єкта владних повноважень.

З цієї нагоди Голова Держфінмоніторингу Ігор Борисович Черкаський відзначив, що інформаційна прозорість у діяльності Держфінмоніторингу завжди залишається важливим компонентом у співпраці з громадськістю та учасниками системи фінансового моніторингу.

Офіційний вебсайт Держфінмоніторингу (https://fiu.gov.ua/) створено завдяки підтримці Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI), що фінансується ЄС і співфінансується та впроваджується Данською агенцією з міжнародного розвитку (DANIDA) та введено в експлуатацію 16 березня 2020 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще