У мережі з'явилася цікава інформація, про лідера країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна. Журналісти відшукали і опублікували архівну замітку, фігурантом якої був "полковник КДБ" Володимир Путін. У ній автор пише, що голова комітету з зовнішніх зносин мерії Санкт-Петербурга Володимир Путін не справляється зі своїми посадовими обов'язками.

Дану статтю називають "першою згадкою в ЗМІ про Володимира Путіна", її цифрову версію нещодавно опублікував Telegram-канал "Дев'яності".

Вирізка з газети про Володимира Путіна
Вирізка з газети про Володимира Путіна

"В Петербурзі черговий скандал: депутатська комісія на чолі з Мариною Сальє зажадала усунути від посади голови комітету з зовнішніх зносин мерії Володимира Путіна. Полковник КДБ у минулому, не маючи повноважень від уряду, він видавав ліцензії на вивезення за кордон для продажу за бартером нафти, лісу, кольорових і рідкоземельних металів сумнівним і маловідомим фірмам, часто створеним напередодні. Крім цього, в більшості випадків ліцензії видавалися заздалегідь — до укладення договорів із західними партнерами і без пред'явлення документів про наявність товарів. І ціни призначалися демпінгові — у дві тисячі разів нижче, ніж існуючі. Митниця, однак, товари за кордон не пустила. Комісія передає матеріали розслідування до прокуратури і російського департаменту кадрів, так що Путіну, можливо, доведеться тримати відповідь перед рідним йому колись відомством за те, що він позбавив місто 122 млн. доларів", - повідомляється в замітці.

Також варто нагадати нашим читачам, що на російській площадці онлайн-продажів "Авіто" з'явилося дуже цікаве оголошення. Невідомий громадянин вирішив виставити на продаж нібито сорочку президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий телеведучий обматюкав Путіна в прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.uа киянка начепила на груди Путіна і потрапила під жорстку роздачу.

Знай.uа писав, Путін чекає президента України в гості.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще