Громадський діяч Андрій Пальчевський прокоментував скандальний слух про коханку президента України Володимира Зеленського. Відповідне відео під назвою "секс-скандал або фейк про коханкуЗе?" він опублікував у Facebook.

"Перший секс-скандал на Банковій. У нас з'явилася своя Моніка Левінські, принаймні зі слів двох блогерів. Два цих блогера заявляють про те, що Мендель, прес-секретар Зеленського вагітна від нього. Що Зеленський на межі розлучення, що ніякої хвороби в Олени Зеленської не було, а все це було пов'язано з тим, що Володимир Зеленський обособился не від хворої дружини і вірусу, а просто хотів таким чином провести час зі своєю коханою. Це дивним чином збігається з зашкваром Петра Порошенка. І секс-скандал із Зеленським дуже не завадив би декому", - говорить Пальчевський.

Громадський діяч також прокоментував те, наскільки була реальна хвороба Олени Зеленської.

"Що стосується хвороби дружини президента – вона була 100%. Я знаю особисто людей, які перехворіли, заразившись від неї. Це люди, які працюють з нею в кварталі. Що стосується того, хто тримав свічку і з ким спить Зеленський – всі люди, тим більше молоді. Виключати ми нічого не будемо. Але стверджувати, що Мендель вагітна від президента, я б не взявся. А ось те, що Мендель веде себе як господиня мідної гори і таким чином накліківає біду не тільки на себе кохану, але і на президента, це точно. Мабуть їй доведеться піти", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкрив таємні "угоди" НБУ задовго до звільнення Смолія.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський перерахував слабкі місця України.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський відреагував на "плівки Деркача" про Порошенка.