У місті Миколаїв голову обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Демида Губського терміново госпіталізували до лікарні з вогнепальним пораненням голови.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих ЗМІ, які посилаються на дані правоохоронних органів.

Демид Губській, фото: Telegram-канал "Пульс України"
Демид Губській, фото: Telegram-канал "Пульс України"

За інформацією журналістів, дані про інцидент надійшли до Нацполіції в суботу, 11 липня, о 07:50 ранку. Зокрема повідомлялося, що 6 годин тому в лікарню з квартири Губського було госпіталізовано у непритомному стані з вогнепальним пораненням голови.

В даний момент всі обставини і деталі інциденту з'ясовуються співробітниками правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Ужгороді сталася перестрілка між групою людей, в якій постраждали двоє людей. Про подробиці події розповів місцевий журналіст Віталій Глагола на своєму Telegram-каналі.

За словами чоловіка, інцидент стався у вівторок, 7 липня, близько 21:30 на околиці Ужгорода поблизу села Минай біля ресторану "Верховинська рада". Журналіст розповів, що попередньо дві компанії відпочивали в одному з закладів, як раптом між ними виник конфлікт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові накрили "масажний салон" зі змученими жрицями кохання - працювали під носом у Садового.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі накрили смердюче кубло наркоманів - шприци і димедрол по всій школі.

Знай.uа писав, у Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає".