Українці закликають Володимира Зеленського зробити виключно контрактну армію та скасувати загальнообов'язковий призов до армії.

Відповідна петиція з цим з'явилася на сайті інтернет-представництва Президента України. Автор Губанов Денис наводить приклад, що у європейських країнах запровадили контракту армію та мають обороноздатне військо.

"Більшість юнаків та дорослих хочуть, щоб наша країна перейшла виключно на контракту армію! Навіщо юнакам, яким виповнилося 18 років йти до армії та витрачати марно свій час!Як на мою думку, та на думку більшості людей загальнообов'язкова армія це залишки радянського союзу. Треба зробити як наші західні партнери, вони запровадили у своїх країнах контракту армію та через мають обороноздатне військо. Чому наша країна не може зробити теж саме? Чому юнаки повинні віддавати свої найкращі роки для того, щоб служити в армії? Ці питання потрібно вирішити ", - йдеться в повідомлені.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

А відтак, автор петиції вимагає від Зеленського, щоб наша країна повністю перейшла на контракту армію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот петиції
Скріншот петиції

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нульова декларація - Зеленський анонсував загальний перепис доходів цього року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гройсман знайшов заміну "Армії, вірі, мові" - хоче допомогти грошима.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський терміново збирає парламент: з зарплат чиновників знімуть карантинні "кайдани"