Олег Ляшко – легенда української політики. Однак після того як його " Радикальна партія програла парламентські вибори, у нього з'явилося набагато більше вільного часу, який він із задоволенням приділяє хобі. Ляшко дуже любить риболовлю, і не забув привітати своїх шанувальників з “професійним святом”. Правда, образ для цього політик обрав досить дивний.

З днем рибалки! Ловити рибу - це мій дзен. Найкращий відпочинок для душі. Рибалка the 80th level - це моя рідна Чернігівщина, зачарована Десна

Geplaatst door Олег Ляшко op Zondag 12 juli 2020


На своїй сторінці в Facebook Ляшко опублікував фото, де він на риболовлі. Правда, в розстебнутих штанях. Його передплатники могли оцінити його стильні білі труси. “Днем рибалки! Ловити рибу - це мій дзен. Найкращий відпочинок для душі.”, написав Ляшко у своєму акаунті в Facebook. Також екс-нардеп зробив комплімент і своєму коханому регіону. “ Це моя рідна Чернігівщина, зачарована Десна”, написав він.

Зараз у Ляшка настає “жаркий” період. Можливо, йому залишається насолоджуватися риболовлею останні тижні, адже у нього є шанс повернутися у Верховну Раду. У зв'язку зі смертю нардепа Валерія Давиденко, будуть проведені повторні вибори по округу № 204 в Чернігівській області. Тому цілком можливо, що Ляшко не скоро зможе знову приїхати на риболовлю на Десну.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тимошенко в білосніжному вбранні засікли поруч із Ляшком.

Як повідомляв Знай. ua Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталося непередбачене.