Ресторан "Велюр", який вже знає вся Україна, і який належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку, приймав гостей у "нічну зміну".

Так, на сторінці ресторану в Instagram в ніч з неділі 12 липня на понеділок 13 липня близько опівночі було викладено фото в сторіс, де повідомляється про готовність прийняти клієнтів до 6 ранку.

Порушення карантину рестораном "Велюр", фото: instagram // velur_kiev
Порушення карантину рестораном "Велюр", фото: instagram // velur_kiev

Однак, інформації про те, чи працював "Велюр" в нічний час, немає. Варто нагадати нашим читачам, що Кабінет міністрів України обмежив роботу кафе і ресторанів з 23:00 до 07:00. Виходячи з цієї постанови, "Велюр" не мав права працювати в нічний час.

Також нагадаємо, що ресторани Тищенка неодноразово порушували правила карантину. У кінці квітня видання Bihus.info пред'явило докази роботи "Велюру" для VIP-гостей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

А місяць тому в іншому ресторані депутата — "Ольмека пляж" — група його колег по фракції святкувала день народження, розмістившись поруч один з одним на відстані меншій, ніж у півтора метри.

Наприкінці червня стало відомо про участь Тищенка в праймеріз на кандидати у мера Києва. Також на цю посаду від "Слуги народу" претендують Олександр Качура, Ірина Верещук та Олександр Дубинський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не "Велюр" Тищенка - нічна пожежа в Києві залишив попелище від ресторану.

Як повідомляв Знай.uа журналісти викрили нові схеми Павла Куфтырева по атакам на рентабельні підприємства.

Знай.uа писав, від філіжаночки Зеленського до ресторану Тищенка — українцям показали, як політики "шастали" під час карантину.