В повідомленні йдеться, що людина з прямого оточення Ані Старостенко - Ігор Мигович публічно атакував Олега Сенцова за вказівкою Кличка. Політолог Петро Олещук на своїй сторінці в Facebook пояснив, чому в медіа-просторі виник новий скандал.

"Для будь-якої команди Сенцов – це вагомий «бонус». Приміром, ходили чутки про те, що його хотіли залучити в «УДАРІ», як обличчя із перспективою, не лише локальної, але й загальнонаціональної кампанії. Однак, схоже, з цього нічого не вийшло. Тож, різні публікації щодо Сенцова будуть ще наростати, бо він, можливо сам того не бажаючи, перетворюється на додаткову «змінну» майбутніх виборів, яка залишається невизначеною у рівняннях основних гравців. В принципі, саме для команди Кличка ця змінна може виглядати найбільш неприємно, бо поки що все виглядало якось більш-менш прогнозовано, однак поступово стає зрозуміло, що жодної прогнозованості тут немає і бути не може", - заначив він.

Крім того, експерт припустив, що Сенцов працюватиме разом з Міністром культури Олександром Ткаченко.

"Тепер давайте зануримося у цю логіку. В її рамках будь-які дії значимих осіб так або інакше пов’язані з виборами. Одержав Сенцов кошти на фільм? Що це? Ясно, що це – «перехід у команду» міністра культури Ткаченка, який, як відомо, ще нещодавно висловлював власні амбіції по виборах київського міського голови. Відповідно, повертаємося до викладеної на початку логіки. Перехід значимої фігури у стан конкурентів – це не лише твоя втрата балів, це ще і додання балів комусь, що взагалі неприпустимо", - пише П.Олещук.