Відомий українських журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко звернув увагу громадян на те, що збираються зробити "слуги народу" для мережевих ЗМІ.

У мережі з'явилося нове звернення Юрія Романенка, в якому журналіст розповів, що приховано за так званими "домовленностями з Європою".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Юрія Романенка, під назвою: "Закон "Про медіа" як тріумф радянської людини у вишиванці. Чому Зеленського треба таврувати ганьбою".

Юрій Романенко, скріншот: YouTube
Юрій Романенко, скріншот: YouTube

"У мене в Фейсбуці, останнім часом, підписники ставлять питання стосовно того, чого я так вз'ївся на цей закон "Про медіа". Суть претензії - "бо це ж домоленності з Європою і ми повинні їх реалізовувати". Насправді - це типова пострадянська хрень. Це ніяка не Європа - це типові радянські люди, роблять усе для того, щоб держава отримувала більше можливостей регулювати.", - заявив Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Повне звернення Юрія Романенка можна переглянути за посиланням:

Також варто нагадати нашим читачам, що раніше Юрій Романенко щодо цього порівнював ситуацію в Україні з Російською Федерацією й спробував простими словами пояснити суть можливих нових правил. Все зазначене у законопроєкті торкнеться також блогерів, ютуберів і всіх, хто думає, що вологі фантазії цієї держави їх не торкнуться. Вони вирішили створити конторку, яка буде все регулювати і нікому окрім них не підкорятиметься.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принципова різниця між Польщею та Україною — Романенко порівняв сільське господарство двох країн. АПК Польщі виробляє на площах в два рази менших за українських, стільки ж, скільки й Україна.

Як повідомляв Знай.uа історія з "робочою бабою" набирає обертів - українцям показали, як у Зеленського намагаються зам'яти скандал. Слуги народу намагаються нівелювати цей скандал.

Знай.uа писав, Зеленський планує розпустити Верховну Раду - Романенко поділився инсайдами з ОП. Можливий розпуск парламенту може відбутися не раніше 1 вересня.