Про це заявив народний депутат України Олексій Гончаренко.

За словами депутата, рішення НКРЕКП про підвищення тарифів «Укренерго» на передачу струму є непродуманим та матиме наслідком зростання цін на всі товари та послуги, адже в їх собівартість виробники закладуть збільшений тариф на електроенергію.

«Дуже непродумане рішення, яке призведе до серйозних наслідків і відобразиться на цінах в державі. І це дуже неправильно», - сказав Гончаренко.

На його думку, президент та уряд мають ініціювати скасування рішення НКРЕКП.

«Я думаю, що президент і уряд мали би вимагати перегляду такого рішення», - зазначив Гончаренко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, 11 липня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила рішення, згідно з яким з 1 серпня тариф на передачу електроенергії оператора Об'єднаної енергосистеми України держкомпанії «Укренерго» буде збільшено на 54,6% - з 155,4 грн/МВт-год до 240,23 грн/МВт-год (без ПДВ).

Раніше віце-президент Асоціації водоканалів України – «Укрводоканалекологія» Ольга Бабій заявила, що підвищення тарифів «Укренерго» на передачу електроенергії призведе до зростання тарифів на воду.