Скандально відомий український політик Володимир Парасюк висловив свою думку щодо того, що Ірину Верещук висунули на посаду мера Києва від "Слуги народу". Відео він опублікував в соціальній мережі Facebook.

"Вибачте, але це "3,14здец". Ви серйозно? Ірина Верещук? Та це людина, яка фальсифікувала рішення Рава-Руської міської ради для того, щоб виділити землю для наближених до себе людей. Просто потрібно поїхати в це маленьке містечко і люди поділяться своїми враженнями про колишнього мера. Вона не те що програє. Це буде днище. Зеленський, виявляється, не лише сліпий! Кияни мені вас шкода!", - написав він у підписі до відео.

Ірина Верещук, фото: ru.wikipedia.org
Ірина Верещук, фото: ru.wikipedia.org

В самому ролику, який він записав за кермом автомобіля, Парасюк сказав, що висунення Верещук у нього викликало сміх і що люди не уявляють, що це за людина.

"Вона була мером міста на Львівщині і те, що вона творила – просто в голову не вкладається. З того, що я знаю – вона фальсифікувала рішення міської ради, щоб виділити землю для своїх наближених людей. І робила вона це нахабно і нічого не боялася. Вона була замішана в якихось питаннях приватизації, з бурштином теж була пов'язана. Якщо все це розкопати – буде дуже цікаво. Думаю, з часом все це вийде на поверхню. Те, що обрав наш президент мене зараз шокує і дивує. У нього якась неправильна дорога, дуже коротка. І вона для нього закінчиться дуже швидко", - стверджує Парасюк.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Політик каже, що у всій ситуації йому шкода тільки киян. Він вважає, що якщо вибори виграє Ірина Верещук, то Києву кінець.

Вибачте, але це «3,14здець». Ви серйозно? 😂 Ірина Верещук? Та це людина, яка фальсифікувала рішення Рава-Руської міської ради для того, щоб виділити землю для наближених до себе людей. Просто потрібно поїхати в це маленьке містечко і люди поділяться своїми враженнями про колишнього мера. Вона не те що програє. Це буде днище! Зеленський, виявляється, не лише сліпий! Кияни мені вас шкода!

Geplaatst door Parasiuk Volodymyr op Donderdag 16 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Парасюке поставили хрест, все скінчено, нардеп терміново звернувся до Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, розлючений Парасюк пішов війною на ЦВК.

Також Знай. ua писав, що Парасюк зробив гучну про визнання масової загибелі на Майдані.