Заважає мова?! або про старий, як маківеллізм, виборчий метод боротьби за російську мову.

Історія виборчої боротьби за російську мову має усталену традицію.

Завжди напередоді президенських, парламентських чи місцевих виборів, можновладці і депутати, які після приходу у владу працевлаштовували свої родичів, ділили бюджетні кошти й захищали бізнес своїх смотрящих, кидалися захищати "російськомовне населення"!

Цинізм нинішнього етапу боротьби за "родной язык"ще й у тому, що мовні права національної меншини росіян агресивно захищають депутати - представники єврейської та вірменської меншин України.

Хотілося б почути думку очільників організацій цих національних меншин:

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

це і ваша позиція, що в нинішній Україні важливий захист не своєї національної культури і мови, а саме російської.

Невже не очевидно, що ці передвиборчі піар-кампанії є й елементом стратегії Путінської Росії, яка звучить цинічно просто;

де російська мова, там і російські інтереси, а відповідно,там і російська армія з Путіним.

І взагалі дикістю є те, що депутати українського параламенту боряться проти державної української мови, яку хочуть утвердити лише в державній службі та освіті.

Адже, ніхто не втручається в приватне, бізнес... мовне життя громадян в Україні?!

П.С. Вікіпедія інформує, що Максим Бужанський народився в єврейській родині Дніпропетровська, а батько Вадима Новинського - Рудольф Ервандович Малхасян.