Громадський діяч Андрій Пальчевський, який вже створив політичну силу під назвою "Перемога Пальчевського" звернувся до своїх прихильників та всіх українців із пропозиціями щодо боротьби з бідністю. Для цього Андрій Пальчевський попросив підтримки у відомого економіста Олексія Куща. Експерти вдвох розклали по поличкам те, що планують зробити у майбутньому.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

"Ми зібралися на кухні не просто так. У мене в тилу знаменитий економіст Олексій Кущ, мова піде про економічну платформу партії "Перемога Пальчевського". Для того, щоб зробити Велику Україну нам потрібно виграти ось цю нескінченну тридцятилітню війну з бідністю. Які фронти відкриваємо?.", - заявив і запитав Андрій Пальчевський у економіста.

Олексій Кущ відповів: "Ми відкриваємо два фронти: Перший фронт ми відкриємо проти кредиторів і другий ми відкриємо проти внутрішніх олігархів".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повне відеозвернення Андрія Пальчевського можна переглянути за посиланням:

Український фронт? проти кого?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 18 juli 2020

Також варто нагадати нашим читачам, що Громадський діяч, бізнесмен, лідер політичної сили "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський закликає використовувати унікальність України в своїх національних інтересах. "Наша традиційна сила – в унікальності географії. В одну сторону від нас західна цивілізація, а в іншу – східна. Це потрібно використовувати в своїх національних інтересах. І це найсильніша економічна, соціальна, культурна позиція", - зазначив він в інтерв'ю "КП в Україні".

Пальчевський закликає створити Велику Україну у всіх сенсах цього слова. "А ті, хто нас ділить на сектори, як Берлін після війни, відповідатимуть за це перед Богом і перед народом. Я вважаю, що треба притягувати до відповідальності тих, хто намагається розірвати Україну на донецький, львівський, кримський або чернігівський націоналізм. У нас не повинно бути місця жодному націоналізму", - вважає він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автор мемів про "корабельну сосну" Корнієнко став посміховиськом в Раді: "Алло, так? Добрий день".

Як повідомляв Знай.uа Верещук назвала свою головну перевагу на виборах на пост мера Києва: "Я жінка... все очевидно".

Знай.uа писав, краще вже "корабельна сосна": як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва.