Співголова партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабинович в інтерв'ю «112 Україна» розповів, як здійснюється керівництво в партії «Опозиційна платформа – За життя».

Так, за словами Вадима Рабиновича, у партії ще не ухвалено рішення про те, кого висувати кандидатом у президенти України на можливих дострокових виборах.

Відповідаючи на запитання: «Рейтинги Вашої партії, згідно з соцопитуваннями, неухильно зростають. Як ви ставитеся до того, що Юрій Бойко є одним з лідерів президентської гонки?», Вадим Рабінович відповів:

«Вибори президента України були рік тому, і про наступні вибори думати поки рано. Можливо, Зеленський доруководится до того, що будуть позачергові президентські вибори, але зараз про це говорити зарано. Тому, природно, у партії не приймалися ніякі рішення з приводу майбутнього кандидата в президенти на наступних виборах. Зараз ми готуємося до місцевих виборів.

Що стосується Юрія Бойка, то він був кандидатом від ОПЗЖ на виборах президента в 2019 році. Ми тоді об'єдналися заради майбутнього країни, і, хоча кандидатами в президенти були я і Бойко, - я відмовився від участі в президентській гонці. І на засіданні Стратегічного ради ми прийняли рішення висунути Бойко на виборах в якості кандидата в президенти. На наступних виборах, я впевнений, також у нас буде відповідне рішення. Як ви знаєте, у нас є партія ідеологічна, не вождистського типу. Ми з Юрієм Бойком співголови партії. Рішення про те, хто буде кандидатом від партії на виборах президента України, буде приймати Стратегічний рада, а затверджувати З'їзд партії».

Популярні новини зараз
Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

На уточнююче питання про те, як приймаються рішення в партії «Опозиційна платформа – За життя», Вадим Рабінович відповів:

«Співголови партії здійснюють загальне керівництво діяльністю партії, а також представляють партію перед всіма підприємствами, установами і організаціями всіх форм власності. Рішення Співголів оформлюються виключно за підписом нас обох.

найважливіші рішення приймаються на Стратегічну Раду партії – це вищий орган управління в період між засіданнями Політради і з'їздами Партії. Керівником Стратегічної ради є Віктор Медведчук. Згідно зі Статутом, він являє ОПЗЖ у відносинах з органами державної влади, органами місцевого управління. Він підписує всі договори від імені ОПЗЖ і фінансові документи.

Стратегічна Рада партії є вищим керівним органом в період між засіданнями Політичної Ради партії. До складу Стратегічної Ради входять 4 посадових особи – це співголови партії Вадим Рабинович і Юрій Бойко, голова Політичної Ради партії Віктор Медведчук і голова Виконкому Сергій Льовочкін».