Ватажок "ДНР" Денис Пушилін кілька років жив в особняку, який відібрав у донецького бізнесмена. У ньому працювала система "розумний будинок". Саме завдяки ній українські спецслужби мали можливість прослуховувати розмови бойовика.

Про це розповів підприємець Сергій Ханович в інтерв'ю журналісту і який є представником переселенцем у ТКГ Денису Казанському. Відео опубліковано на його YouTube-каналі.

Донецький бізнесмен, який володів у Донецьку "Байкерз баром", клубом "Чикаго", комплексом "Ліверпуль", стверджує, що зараз у його будинку, який віджали, живе Пушилін, а інші активи або розграбували, або захопили.

Ханович переїхав з окупованого Донецька і відкрив свою справу в Києві. Він довгий час мовчав про те, хто живе в його будинку. Причиною стало те, що три роки апаратура в його особняку справно працювала і бойовики навіть не подумали провести перевірку будівлі.

СБУ три роки могли і прослуховували Пушиліна з сім'єю з 2017 року, які жили в особняку на вулиці Солов'яненко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли у мене оселився Пушилін, вони навіть не перевірили, що в цьому будинку є. А я люблю техніку, у мене там "розумний будинок", і відповідні служби змогли підключитися до внутрішньої мережі. А далі вже не секрет, можна прослуховувати навіть через датчик диму все, що відбувається.", - розповів Ханович.

Нещодавно до нього зателефонували з питанням, чи змінював він паролі, тому що перестала працювати апаратура.

"Або вони змінили паролі, або перестало працювати обладнання. Але, як зараз модно говорити, флешки в Гаагу готові", - посміхнувся Ханович.

Ханович розповів, що йому дуже неприємно бачити, як дружина і дочка Пушиліна спокійно виставляють в мережі фотографії з його будинку і хваляться "своїми" володіннями.

"найприкріше, коли, наприклад, дочка Пушиліна викладає в Instagram репортаж з кімнати мого сина. Або дружина Пушилина показує фото моєї спальні, або басейну і каже: "ось бачите, чого можна досягти, якщо наполегливо працювати", - обурюється Ханович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Пушилин висунув Зеленському ультиматум, ніяких змін без узгодження.

Як повідомляв Знай. ua, найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилин проговорився.

Також Знай. ua писав, що в "ДНР" скасували державний статус української мови