Смотрящий за Києвом Денис Комарницький, народний депутат Микола Тищенко і мер столиці Віталій Кличко залучили кримінального авторитета Лісовика (Сергій Лещенко) до захисту своїх корупційних схем незаконного видобутку піску і розгону протестуючих проти свавілля активістів.

Про це повідомляє Антикор.

“Дивиться Комарницький і нардеп Тищенко вже давно провертають корупційні схеми у Києві при допомоги мера Кличко. В принципі, можна навіть сказати, що вони втрьох їх спільно і реалізують. Але на цей раз ці хлопці пішли ще далі - і залучили до захисту своїх “бізнес-інтересів” відвертих кримінальників під проводом кримінального авторитета Лісовика (в миру - Сергій Лещенко, але не плутати з екс-нардепом!)”, - повідомили джерела.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці на майданчику в 17 Га продовжується незаконний намив піску. Київрада ще в 2018 році розірвав договір оренди з ВАТ “Мостобуд”, але воно продовжує свою діяльність незаконно, оскільки за ним, за повідомленнями ЗМІ, стоять Комарницький із Тищенко, а Кличко посилено ігнорує проблему і навіть забороняє КП “Київблагоустрій” зносити огорожу навколо майданчика, так як, за даними активістів, має в цьому підприємстві свою частку. У підсумку бюджет столиці втрачає мільйони гривень, які перетікають у кишені дивляться.

Проти такої ситуації виступають депутати та активісти, які регулярно проводять акції протесту під воротами в спробах заблокувати вивезення незаконно намитого піску. В результаті вже траплялися сутички з поліцією. І ось тепер, за даними джерел, на розгін акції протесту Кличка з Комарницьким та Тищенко “підписали” Лісовика і його команду.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Офіційно цей бандюган, проходив у справі про масову бійку і перестрілці зі співробітниками муніципальної варти, є засновником охоронної фірми “Варта 1”. Неофіційно він і його співробітники відомі, як пропащі безпринципні головорізи, за гроші виконують будь-яку “брудну” роботу. І цього разу вони гонорар від Комарницького, Тищенко і Кличко відпрацювали по повній - силою, жорстко розігнали протестувальників активістів, що вдалося зафіксувати на відео. Причому, сталося це все на очах у поліцейських, які явно підігравали кримінальникам замість того, щоб захищати мирний протест. В 90-е повертаємося?” - резюмувало джерело.