Українські політики, як виявилося, не бояться на українських дорогах перевищувати швидкість і при цьому не поспішають оплачувати штрафи. Журналісти проаналізували базу даних штрафів за порушення ПДР, які зафіксували камери за 50 днів роботи.

У новому випуску програми Bihus.info журналісти представили топ-3 таких випадків.

Денис Бігус, скріншот відео
Денис Бігус, скріншот відео

"Фестиваль быдловождения. Подивилися на порушення політиків. Це перша серія. Весело, задерикувато, охреневши. Швидкість 170 км / год. Низькі польоти по смугах громадського транспорту. Коротше, все, що ви очікуєте від мажорів на крузаках і кубиках. І запитайте, чи платять вони штрафи?))", - написав Бігус в пості на Facebook.

За перевищенням швидкості представниками влади викрили народного депутата Антона Яценка партії "За Майбутнє", народного депутата Олександра Дубинського та заступника голови Офісу президента Сергія Трофимова.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У трьох представників влади за невеликий період набралося всього 75 випадків перевищення швидкості. І при цьому з 75 штраф сплатили лише 6 разів.

"Нардеп Яценко їздить на Mercedes сестри. Там де можна 50 км/год, його авто їде 165. І так 60 разів!" - йдеться в матеріалі.

Журналісти виділили кілька самих грандіозних прикладів порушень. Так на Одеській трасі 24 червня політик при дозволеної швидкості 50 км/год мчав на 148 км/год, 10 червня в Чабанах - 151 км/год, і 23 червня на Одеській трасі летів на 169 км/ч.

"Яценко не заплатив жодного штрафу. Велика частина вже пішла у виконавчу службу, і коли-небудь можливо їх стягнуть. Правда, з сестри, так як машина офіційно на ній", - розповів ведучий.

Олександр Дубинський, скріншот відео
Олександр Дубинський, скріншот відео

Депутата Дубинського камери "зловили" на перевищенні швидкості 11 разів, але сплатив він тільки один штраф.

При цьому порушував він двічі на Mercedes Benz G-Class, і 9 разів - на Toyota Land Cruiser. "Слуга" перевищував швидкість вдвічі більше на смузі громадського транспорту.

Перший заступник ОПУ Трофимов перевищував швидкість в 3 рази більше дозволеної на Mercedes С560 на Обухівській трасі.

При цьому у Трофимова зафіксували 5 порушень і всі штрафи, які він сплатив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, СБУ обшукує "Велюр" Тищенко, ексклюзивні кадри з місця.

Як повідомляв Знай. ua, на журналістів Bihus.Info відкрили кримінальну справу після скандального розслідування.

Також Знай. ua писав, що суд зобов'язав Bihus.info вибачитися перед Свинарчуками за розслідування корупції в Україні.