Колишній глава українського уряду при президентові Порошенко Володимир Гройсман знову нагадав про себе і своїх старих "перемогах". Експрем'єр заявив, що послугу з надання молодій сім'ї з новонародженими "бебі-боксів" знищують. За його словами, такий вид допомоги було надано сотням тисяч сімей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Гройсмана у мережі Facebook.

Публікація Володимира Гройсмана, скріншот: Facebook
Публікація Володимира Гройсмана, скріншот: Facebook

"Два роки тому ми створили нову українську традицію — дарувати батькам новонароджених пакети малюка. І сотні тисяч сімей вже їх отримали. А зараз цю традицію знищують. Вважаю найвищою цінністю України — діти!!! Не можете створити щось нове, то хоч не руйнуйте вже створене — приємне і корисне для людей! #повернітьбебібокси", - пише Володимир Гройсман.

Також варто нагадати нашим читачам, що експрем'єр-міністр України піддав жорсткій критиці прем'єра Дениса Шмигаля і його уряд. На думку колишнього глави Кабміну, країна стоїть на порозі масштабної економічної кризи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це експосадовець розповів в ефірі телеканалу 112 Україна, яке він також представив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. В якості вступного слова було зазначено, що за 100 днів прем'єрства Шмигаля успіхів у підтримці Верховною Радою урядових законопроєктів не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман занудьгував без влади і розповів, звідки "тягнуть" гроші на дороги - "Криза почалася з...".

Як повідомляв Знай.uа оптимізація портових зборів підвищила доходи портів та їх відрахування до держбюджету, - Омелян.

Знай.uа писав, син Луценко приклав руку до потопу на Прикарпатті журналісти розкрили схему дерибану українських лісів.