З'явилася інформація, що колишній президент Франції Ніколя Саркозі випустив мемуари "Час бур" (Le Temps des Tempêtes), які вже надійшли в продаж. В них він розповів про цікаві моменти під час свого правління, особисте спілкування та знайомство з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, передає FranceInfo.

За словами Саркозі, вперше з Володимиром Путіним він зустрівся на саміті "Великої вісімки" в 2007 році, який проходив в Хайлігендаммі (Німеччина). На одному із заходів організатори пригощали гостей шоколадом. І ось, залишився останній шматочок цих ласощів, до якого одночасно потягнулися Саркозі та Путін.

"Склалася кумедна ситуація, <...> всі спостерігали за маневром. Ні я, ні Путін не сказали ні слова. Ми дивилися одне на одного, питаючи себе, хто здасться. А потім раптом ми вибухнули сміхом, вирішивши, що тут не може бути переможених. У підсумку ми залишили в спокої останній шматочок і відсунули тарілку", — говориться в мемуарах.

Володимир Путін, фото з відкритих джерел
Володимир Путін, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Саркозі розповів і про інших лідерів країн. Зокрема, за словами експрезидента Франції, Ангела Меркель дуже любить щільні обіди на заходах, заради яких іноді відмовляється від сніданку. Також він називає німецького канцлера "сором'язливим бульдозером".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у центрі Севастополя з'явилися написи про Володимира Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua" у Володимира Путіна відповіли на вимоги Зеленського розшифрувати мінські угоди.

Також "Знай.ua" писав, що Україна відповіла Володимиру Путіну за "кримське побачення з Зеленським".