Українська патріотична спільнота з Харкова "Фрайкор" зробила заяву, в якій було вказано на недосконалість нового так званого перемир'я на Донбасі.

Українські патріоти зазначили, що "з 27 липня починається чергове, соте-двухсотое перемир'я. Воно нічим не відрізнятиметься від попередніх. І результат цього перемир'я буде такий, як завжди — смерть і поранення українських воїнів".

Про це стало відомо завдяки заяві, яку "Фрайкор" опублікували у своєму Telegram-каналі.

Ситуація на Донбасі, скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі, скріншот: facebook.com/pressjfo.news

"Наш підрозділ на фронті бачив десяток різних перемирь і бачили щоразу, як вони закінчувалися, іноді навіть не встигнувши початися. І в кінці все знову поверталося до ситуації, яка існувала до його оголошення. Тим не менше це перемир'я має на меті примусити наших солдатів до капітуляції, адже обмеження, які на них покладають, раніше було важко уявити. По суті, солдати втрачають можливість своєчасно та ефективно відповідати на ворожі атаки, а це значить, що втрати, які принесе це перемир'я, будуть в рази вище, ніж раніше. Наша влада і частина суспільства ніяк не може зрозуміти, що війну можна закінчити або поразкою, або перемогою - третього не дано. Ми завжди це розуміли, тому ми готові воювати до кінця, і наші хлопці завжди відкривали і відкриватимуть вогонь по противнику", - наголошується в заяві.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в середу, 22 липня, відбулося чергове засідання ТКГ в режимі відеоконференції. "Згідно з ухваленим рішенням, з 00:01 27 липня повинен дотримуватися режим повного і всеосяжного припинення вогню", - заявили в Офісі президента. У цьому ж повідомленні наголошується, що відповідні заходи "узгоджено Україною та РФ, і підтримані ОБСЄ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, останній день перед перемир'ям – бойовики не витримали і накрили дощем з куль захисників Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа до Києва евакуювали поранених бойовиками Путіна захисників України: їм потрібна допомога.

Знай.uа писав, на Донбасі бойовики перед припиненням вогню почали жорсткий наступ – стріляють з усього, що мають.