Лише вчора, 28 липня президент Володимир Зеленський подякував Леоніду Кучмі за роботу в ТКГ у Мінську. А вже сьогодні, 29 липня, анонсував, що йог омісце може зайняти перший президент України Леонід Кравчук.

Про це заявив на брифінгу в київському "Охматдиті" глава держави Володимир Зеленський.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"У нас є декілька претендентів. Один із них – наш віцепрем'єр Резніков. Скажу чесно, ми також говоримо з першим претендентом України Леонідом Кравчуком. І є ще кілька кандидатур. Буде керівник і люди, які разом із керівником ТКГ. Вони всі повинні бути командою. Найближчими днями з'явиться офіційне підтвердження тієї чи іншої людини. В будь-якому випадку ці люди,про яких я сказав, вони все одно будуть у цій групі. Чи радниками, чи керівниками напрямків, чи загалом керівником групи", – поділився президент.

Варто нагадати, що Зеленський підтвердив інформацію, що Леонід Кучма покинув роботу в ТКГ у Мінську і подякував за зусилля, докладені для розблокування Мінського процесу задля досягнення миру.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Як відомо, українську делегацію у Тристоронній контактній групі очолює екс-президент Леонід Кучма, його першим заступником став віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, заступником - голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кучма більше не парламентер з Донбасу, Зеленський зробив заяву.

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни відправили Зеленського до Януковича: "Валіза, вокзал, Ростов".

Також "Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".