На вулиці Грушевського у Києві просто біля будівлі Верховної Ради України провалився асфальт. Дорожнє покриття зруйнувалося внаслідок прориву трубопроводу під проїжджою частиною. Про інцидент повідомили у КП ШЕУ Печерського району.

У КП ШЕУ Печерського району уточнили, що постраждала ділянка дороги на розі вулиць Михайла Грушевського та Шовковичної. Зазначається, що балансоутримувача інженерних мереж повідомили про подію, невдовзі плануються ремонтні роботи по ліквідації ситуації.

Прорив труби біля Верховної Ради, фото: facebook.com/pechersksheu
Прорив труби біля Верховної Ради, фото: facebook.com/pechersksheu

"В ході чергового огляду вулично-дорожньої мережі району, працівниками КП "ШЕУ Печерського району" комунальної корпорації "Київавтодор" було виявлено руйнування дорожнього покриття, яке виникло внаслідок прориву трубопроводу під проїзною частиною вул. Михайла Грушевського, 20. В результаті аварії на інженерних мережах на проїжджій частині утворився провал асфальтобетонного покриття", - йдеться в повідомленні.

Також у КП зазначили, що цей випадок не є виключенням, а прикрою практикою, адже не минає і дня, щоб у тому чи іншому районі міста через зношеність інженерних мереж не відбулася аварія і, як наслідок, чергова руйнація покриття проїжджої частини або тротуару.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Прорив труби біля Верховної Ради, фото: facebook.com/pechersksheu
Прорив труби біля Верховної Ради, фото: facebook.com/pechersksheu

Чергова аварія на інженерних мережах ПрАТ "АК"Київводоканал" призвела до пошкодження дорожнього покриття на вул. Михайла...

Geplaatst door КП ШЕУ Печерського району КК "Київавтодор" op Woensdag 29 juli 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів – можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців обкладуть податком на землю — хто і скільки сплачуватиме

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня