З колишньою дачею українського президента-втікача Віктора Януковича відбулися дуже цікаві трансформації. Так, будинок і ділянку дачі перетворили на військову базу, тепер вона залишається закритою для сторонніх очей.

Спочатку ця резиденція зводилася спеціально для глави держави, який потім негайно втік з країни. Будинок знаходиться в Урзуфі на Азовському морі, він досить віддалений від інших населених пунктів.

Про цю дачу стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів, журналістам якого вдалося навіть поспілкуватися з тим, хто зараз там живе і працює.

Колишня дача Януковича, скріншот: YouTube
Колишня дача Януковича, скріншот: YouTube

На ділянці багато сосен, щоб Янукович прогулювався і дихав, а в морі — хвилерізи, щоб купався і ніхто йому не заважав. Тепер на підвіконні комплексу солдатські берці, у дворі — ящики з-під боєприпасів, і щоранку на території комплексу звучить молитва націоналіста.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Біля гаража Януковича стоять танки, а колишній кабінет для нарад став бібліотекою. Після того як Янукович втік з України, на його "дачі" мало що про нього нагадує.

Зараз тут базується військова база полку "Азов". У гаражі бійці зробили спортзал і стверджують, що "дух Януковича" вони вибили звідси. Також варто зазначити, що Віктор Янукович часто мешкав на цій дачі в ті часи, коли ще був губернатором Донецької області.

Потім це місце полюбилося його молодшому сину Віктору – за словами очевидців, той частенько приїжджав сюди з друзями – відпочити і покататися на яхті. Порівняно з Межигір'ям та іншими резиденціями ексглави держави, ця дача виглядає дуже скромно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, намагався отримати благословення Януковича, - Жванія Порошенко здав з потрухами.

Як повідомляв Знай.uа скандальна Ніцой в прямому ефірі вчепилася в "мовне питання": "Моліться...".

Знай.uа писав, Згара отримує з "Конярства України" $10 млн. на рік чорним кешем – Дубинський.