Народний депутат Сергій Шахов і його партія "Наш Край" готуються до місцевих виборів. На з'їзді партії в Києві було прийнято рішення масштабно йти на вибори і представити політсилу відразу в декількох великих містах. Шахов на своїй сторінці в Facebook анонсував масштабний вихід своєї партії на вибори і розповів про свої минулі успіхи.

Рік тому, на моїй рідній Луганщині, було обрано трьох депутатів до парламенту від нашої команди. Це тоді, коли «Слуги»...

Geplaatst door Сергій Шахов op Zaterdag 1 augustus 2020


Він розповів про поточну політичну ситуацію і життя людей. Шахов зазначив, що в минулому році в Луганській області було вибрано три депутата від "Слуги народу", коли ця політична партія була на піку слави. "Сила професіоналів переламала порожні рейтинги, не підтверджені справами", написав Шахов на своїй сторінці в Facebook.
Шахов зазначив, що весь час, яке він був депутатом, йому постійно доводилося боротися з парламентськими і провладними партіями, а також їх ресурсом. Також нардеп зазначив, що за 12 місяців "телесеріальний рейтинг" партії закономірно впав. Разом з тим, партія Шахова "Наш Край", за його словами, впевнено підходить до виборів до місцевих рад.

Також Шахов зазначив, що на кожних місцевих виборах його політсила входить в п'ятірку кращих, обходячи парламентські партії. За словами депутата, його партія дбає не про геополітику і інших питаннях, що не стосуються якості життя. Їх цікавлять питання децентралізації, будівництва підприємств і створення нових робочих місць, очищення землі від сміття, будівництва доріг і т.д. "Ми - та сила, яка пробудила среди людей. Ми - команда переможців! ", Резюмував Шахов."

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, що Філатов взявся за скандальний завод у Дніпрі, що отруює життя городянам.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Київрада висловила недовіру Кличко через корупційні правки у бюджет міста.

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський обезголовив район Запоріжжя.