Скандально відома зрадниця України, колишня "прокуроша Криму", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська захотіла приїхати до Криму зі спецназом, щоб навести порядок.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона написала в Telegram-каналі.

За її словами, така ідея виникла у неї після відвідин Феодосії - "перлини Криму з різноманітністю пам'яток і унікальною природою".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Після прийому в Феодосії з'явилося бажання на кілька днів приїхати туди з групою спецназу з наведення порядку. Але сьогодні це місто просто виживає і змушений терпіти такі неподобства, як викиди каналізації в море, будівництво в прибережній смузі, звалища", - поскаржилася парламентарій.

Поклонська додала, що ситуацію в місті загострює і діяльність "відомого всьому Криму" забудовника "- фахівця по шахрайству, у якого, напевно," ліцензія "на продовження шахрайства». Депутата обурила його недоторканність і невидимість для правосуддя.

Вона пообіцяла передати свої пропозиції щодо поліпшення інфраструктури Феодосії главі півострова Сергію Аксьонову.

"Феодосія є перлиною Криму - з різноманітністю пам'яток і унікальною природою. Але сьогодні це місто просто виживає і змушений терпіти такі неподобства, як викиди каналізації в море, будівництво в прибережній смузі, звалища ... а також недоторканність відомого всьому Криму «забудовника» - фахівця по шахрайству, у якого, напевно, «ліцензія» на продовження шахрайства. «Пролітає», як торпеда, повз очі правосуддя" - підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська заявила, що навчить педагогів "маніпулювати" дітьми у анексованому Криму: "Як і обіцяла".

Як повідомляв Знай.ua, скандальну Поклонську народні умільці перетворили на японську дівку - "Надійшли з України ...".

Знай.ua писав, Поклонська попросила українців перетворити її на японську дівчинку - "У вас є творчі люди".