Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Ігор Лесев звернув увагу своїх читачів на обстановку, яка в ці дні панує в сусідній Білорусі. Ігор Лєсєв задався питанням - "Кому сьогодні потрібен діючий президент Олександр Лукашенко?".

Читайте Знай Google News!

Журналіст спробував сформулювати свою точку зору і розібратися, що ж може статися після виборів президента, які повинні відбутися 9 серпня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Лєсєва в мережі Facebook.

Лукашенко з сином на параді в Москві, фото з вільних джерел
Лукашенко з сином на параді в Москві, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
У всьому винна росія: сучасний Нострадамус розповів, як і де розпочнеться Третя світова війна На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада
Показати ще

"Однозначно можна сказати, що ці вибори будуть у сусідів найнезвичайнішими з усіх, що були раніше. Це жопою відчувають всі, і що характерно, особливо чуйно це відчуває сам Лука. Головна особливість Лукашенка – він неймовірно всім остоп**дів. Чверть століття у влади – це майже вічність. Ось суджу по собі. У 94-му, коли у нього трапилася перша ходка, у мене ще й паспорта не було, а сьогодні напередодні шостого поспіль заходу мені без п'яти хвилин сороковник. Роки летять, як секунди про які вже не думаєш зверхньо, і тільки вусатий нянь у сусідів не дає місцевим вибратися з пелюшок...

...Лука, звичайно ж, унікальний. Побудувати Туркменію в Європі, не маючи ані газу, ані ісламського населення – це дуже велика хитрожопість. Шість щільно спаяних областей, яких об'єднує лише дві речі – любов і ненависть до Луки. Любити Лукашенка не складно, тому що це безпечно і комфортно. Особливо жорстко керованих вертикальних системах. А враховуючи особливість практично планової економіки Білорусі з армією бюджетників і гігантським держсектором на підприємствах, така любов стає одним з елементів виживання. Це така конформістська армія більшості.", - міркує журналіст.

Публікація Ігоря Лєсєва, скріншот: Facebook
Публікація Ігоря Лєсєва, скріншот: Facebook

Публікація Ігоря Лєсєва, скріншот: Facebook
Публікація Ігоря Лєсєва, скріншот: Facebook

Публікація Ігоря Лєсєва, скріншот: Facebook
Публікація Ігоря Лєсєва, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що одіозний російський політик Володимир Жириновський запропонував чинному президенту Білорусі Олександру Лукашенку зняти свою кандидатуру з виборів. Крім того, Жириновський закликав Білорусь “повернутися до рідних берегів”, наслідуючи “приклад Криму”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко хоче видати Києву затриманих росіян, у Путіна скрежетять зубами.

Як повідомляв Знай.uа сили Зеленського і Лукашенка об'єдналися на кордоні — авіацію запущено для спецоперації.

Знай.uа писав, запізнилися на літак: у Путіна пояснили, куди летіли затримані в Білорусі головорізи "Вагнера".