Син ексвласника української авіакомпанії "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва Олександр обзавівся островом на узбережжі італійської Лігурії за 10 млн евро. Про це пише Corriere della Sera.

Читайте Знай в Google News!

За даними видання, переговори про покупку острова почалися в травні і завершилися 17 липня. Відомо, що острів Галлінарі знаходиться в 1,5 км від материка, між містами Альбендієго і Алассіо.

Він недоступний для туристів і підноситься над водою на 87 метрів, має форму черепахи, довжиною 470 м, шириною 450 м.

Богуслаєв молодший купив острів у дев'яти пьємонтських і лігурійських сімей, які володіли Галлінарі останні 40 років. До цього 150 років острів належав власникам промислових підприємств і банкірам, а ще раніше католицькій церкві.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

42-річний Олександр має громадянство Гренади – острівної держави у Карибському морі.

Варто уточнити, що в 2017 році СБУ підозрювала нардепа В'ячеслава Богуслаєва в незаконному продажі 56% акцій машинобудівного підприємства "Мотор Січ" китайським інвесторам, афільованим з компанією Beijing Skyrizon Aviation Industry Investment Co., Ltd.

Beijing Skyrizon Aviation Industry Investment є власником 100% статутного капіталу компанії Hong Kong Skyrizon Holding Limited (Гонконг), яка в свою чергу є власником 100% статутного капіталу компанії Skyrizon Aircraft Holdings Limited.

Протягом 2016 року Богуслаєв продав 56% акцій ПАТ "Мотор Січ" довіреним особам власника китайської Beijing Skyrizon.

СБУ в липні 2017 року відкрила кримінальне провадження, а у вересні Шевченківський районний суд Києва наклав арешт на акції "Мотор Січі".

У квітні 2018 року СБУ проводила обшуки на ПАТ "Мотор Січ" в рамках розслідування кримінальної виробництва про підготовку диверсії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, люстрований прокурор став правою рукою Венедиктової –шикарні особняки, машини і дружина-росіянка.

Як повідомляв портал Знай.ua, топ-5 джерел доходу Дональда Трампа за минулий рік - гарант США показав свою декларацію.

Також портал Знай.ua писав, що Саакашвілі придбав нерухомість в Одесі з виходом на дах "на всякий випадок".