Народний депутат України, голова комітету податкової, митної та фінансової політики Верховної Ради Данило Гетманцев заявив, що переможе неплатників податків так само, як вдалося перемогти коронавірусну хворобу.

Відповідний допис народний обранець розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Победили Корону - победим и неплательщиков, уклонистов и оптимизаторов 😉!!!" - написав депутат, обіцяючи розв'язувати питання з ухиленням від сплати податків.

Заява про перемогу над коронавірусом була сприйнята деякими українцями більш ніж скептично, оскільки в Україні оберти хвороби не йдуть на спад, постійно фіксуються нові "рекорди" захворюваності.

"Шиза [жаргонна або пейоративна назва психічного розладу шизофренії або жаргонна характеристика абсурдного мислення] в чистому вигляді. Виявляється, вони перемогли корону", - прокоментував допис журналіст і політичний експерт Юрій Романенко на своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Не виключено, що Гетманцев міг говорити про свою особисту перемогу над інфекцією - його якраз на днях виписали з лікарні, де він перебував зі спричиненим коронавірусом запаленням легень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв роздобути засіб від пандемії для України: "Повинна бути в числі перших країн".

Як повідомляв Знай.uа, небезпечний вірус відправив український футбольний клуб на самоізоляцію: "Всім складом".

Знай.uа писав, тести на covid-19 дають збій, МОЗ б'є на сполох: "Коли береться мазок..."