На зустрічі з бійцями ЗСУ в Донецькій області, Володимир Зеленський вимовив фразу, яка стала мемом: "з бійцями іноді потрібно випити". Фраза розлетілася по Інтернету, і зараз її активно обговорюють блогери. Зокрема, Сергій Висоцький висловив думку, що ця фраза – навіть не стільки заохочення алкоголізму, скільки "прояв глибинної радянізації".

Висоцький нагадав, що за радянських часів було поняття "остограммитися", яке тягнеться ще з часів Другої світової війни. Ще тоді з'явилося поняття"наркомівські 100 грам". Бійцям наливали по 100 грам спирту, щоб підняти бойовий дух перед боями.

Оце ось президентське «з бійцями інколи треба випити» - це ж насправді також прояв глибинної радянщини. Я навіть не...

Geplaatst door Sergey Vysotsky op Vrijdag 7 augustus 2020

Сергій Висоцький вважає, що таким чином Зеленський хоче "закрити кейс війни". Блогер заявив, що завдання Зеленського – "закрити кейс війни і відкрити кейс турборежиму", а все інше– війна, смерті, національні інтереси – це лише сценарій для кіно. Сергій Висоцький заявив, що вважає політику Зеленського абсурдом кіно, частиною якого є кожен житель України.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мендель похвалилася соковитими яблуками і поставила українцям ультиматум.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського смикається, а у Порошенка – стоїть: українці забили "болт" на президента.

Знай.uа писав, Мендель на карантині заробляє в рази більше, ніж сам Зеленський.