Володимир Зеленський відреагував на звинувачення українського нардепа у втручанні у президентські вибори в США.

З такою заявою він виступив на Facebook.

Він наголосив, що "за жодних обставин неприйнятно здійснювати будь-яке втручання в суверенні вибори іншої країни". За його словами, Україна не лише за жодних обставин не намагатиметься втрутитися у вибори в іншій державі, а й очікує не менш шанобливого ставлення з боку партнерів.

Як Президент України ще раз хочу підкреслити і свою особисту принципову позицію, і фундаментальну позицію нашої держави в цілому. Ніколи й за жодних обставин неприйнятно здійснювати будь-яке втручання в суверенні вибори іншої країни. Ще раз запевняю наших партнерів, що Україна не дозволяла й не дозволить собі в майбутньому втрутитися у вибори і тим самим завдати шкоди нашим довірчим і щирим партнерським відносинам зі США. Водночас Україна своєю чергою абсолютно впевнена в тому, що і з боку наших партнерів є не менш шанобливе ставлення до нашого суверенного права на внутрішні справи і внутрішній вибір своїх пріоритетів. Тільки на таких засадах і можна вибудувати міцні стратегічні партнерські відносини. Володимир Зеленський

Скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також український лідер додав, що невтручання у внутрішню політику США - питання національної безпеки України. Він закликав громадян утриматися від будь - якої діяльності, пов'язаної з президентськими виборами у Сполучених Штатах, і додав: "Репутація України вартує набагато більше, ніж репутація будь-кого з наших політиків. Тож давайте не розмінювати Україну на ситуативні зиски..."

Публікація президента стала відповіддю на заяву розвідки США, що стверджує, ніби РФ намагається втручатись у виборчий процес США за допомоги українського нардепа Андрея Деркача.

Нагадаємо, що українцям показали, як у Зеленського поцупили ідею Тимошенко для виборів: "Запустять агітаційні ролики з Кароль...".

Як повідомляв портал "Знай.иа", Зеленський після поїздки на Донбас звернувся до військових зв'язків: "Випереджати дії противника...".

Такоже "Знай.иа" писавши, що Зеленський може скасувати підвищення" мінімалки": не проконсультувався з бізнесом.