Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, що не варто очікувати на погіршення стосунків між Росією та Республікою Білорусь.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС.

Нещодавно президент Білорусі Олександр Лукашенко отримав важливого листа на 5 сторінок від президента Росії Володимира Путіна. Після цього Лукашенко заявив, що не варто сподіватись на погіршення стосунків між двома країнами.

"Що стосується перспективи, якщо хтось очікує, що у нас абсолютно зіпсувалися відносини з Росією - помиляєтеся", - сказав Лукашенко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Передісторія цієї ситуації така: нещодавно поблизу Мінська, столиці Білорусі, було заарештовано бойовиків приватної військової компанії “Вагнер”. Коли про це стало відомо, представник Кремля відразу пообіцяв надати білорусам усю можливу інформацію. Вони справді надіслали лист на 5 сторінок білорусам.

Лукашенко з цього приводу заявив, що він справді дорікнув Путіну за таку поведінку, але той пообіцяв усе з'ясувати і надіслати йому максимум інформації, що і виконав. Нині спецслужби Білорусі аналізують отриману інформацію, а Лукашенко сказав, що стосунки між країнами будуватимуться нормально.

Сьогодні в Республіці Білорусь відбулись вибори президента. Лукашенко всіляко перешкоджав адекватному і демократичному виборчому процесу. Було зроблено ряд ув'язнень, що спровокувало масові протести. Проте навіть на них силовики “пакували” білорусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Білорусі почали викрадати протестувальників посеред вулиці: нападають у масках і "пакують".