Білоруські журналісти повідали таємниці жінок, наближених до оточення Олександра Лукашенка

Відомий в Білорусі журналіст Станіслав Івашкевич провів розслідування і з'ясувалося, що чинний президент країни любив спостерігати за моделями. Більш того, дівчата-учасниці різноманітних конкурсів краси повинні були задовольняти досить незвичні забаганки гаранта.

Читайте Знай в Google News!

Наприклад знаменитий модельєр Саша Варламов, який кілька років тому був змушений виїхати з Білорусі, пригадав, як моделі з його агентства потрапляли в оточення Лукашенка і для чого їх використовували. Зокрема, він розповів деталі конкурсу "Супермодель Білорусі 1996".

"Вони всіх учасниць поставили на карачки. Ці учасниці ходили, як кішки, по сцені, крутили дупою, муркотіли і говорили няв!"- зазначив Варламов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

За словами модельєра, свої побажання з приводу конкурсу Лукашенко транслював через наближену до нього особисто співачку Лику Ялинську - відома як Анжеліка Агурбаш.

Також, Варламов розповів, як Ялинська прийшла разом з охоронцями Лукашенка на генеральну репетицію модного показу, який готував Варламов, і просто вигнала його.

"Ви повинні покинути цей зал і не наближатися ближче, ніж на 1 км до цього заходу", - згадав модельєр.

Після цього інциденту, розповів Варламов, по всьому Мінську були розклеєні афіші з написом "Захід Анжеліки Ялинської".

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Також в сюжеті програми "Давайте розбиратися" розповідають про те, як землячки Лукашенка зайняли високі державні пости, чи може Надія Котковець бути матір'ю позашлюбного сина правителя країни і про інші передбачувані" пасії " білоруського гаранта.

Нагадаємо, що Лукашенко з 1975 року перебуває у шлюбі з Галиною Родіонівною. Вони офіційно не розведені, але живуть окремо. Має трьох синів. При чому, за основною версією ЗМІ, матір'ю наймолодшого сина-Миколи - є колишній особистий лікар президента Ірина Абельська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тихановська заявила про перемогу на виборах і пообіцяла Лукашенку "початок кінця".

Як повідомляв портал Знай.ua, Хроніка протестів у Білорусі проти Лукашенка: масові побиття, перша смерть та затримання.

Також Знай.ua писав, що Зеленський терміново звернувся до Лукашенка через протести у Білорусі: "Пряма дорога до..."