У Мінську на території резиденції Олександра Лукашенка - Палацу Незалежності, вдень 10 серпня відбуваються дивні маневри.

Про це повідомляє NEXTA Live, оприлюднивши відповідне відео.

Читайте Знай в Google News!

Як видно з кадрів, біля будівлі пересуваються машини президентського кортежу, а пізніше приземлився гелікоптер, який взяв когось на борт і полетів.

"Тут вам і машини кортежу, що пересуваються по території, і низько летить вертоліт Лукашенка, та й просто ряд незрозумілих маневрів", - йдеться в повідомленні.

Як припускає видання, Лукашенко після акцій протесту боїться пересуватися по землі. Або ж це підготовка, щоб покинути країну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, у неділю, 9 серпня в Білорусі пройшло голосування на виборах президента.

За попередніми даними ЦВК, Олександр Лукашенко набирає 80,23% голосів, а за Світлану Тіхановську проголосували 9,9% виборців.

Після закриття виборчих дільниць і перших даних державного екзитполів по всій країні почалися масові протести. У Мінську та інших містах відбулися зіткнення протестувальників з силовиками. Застосовувалися водомети, гумові кулі, сльозогінний газ і світлошумові гранати. Багато поранених, є жертви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори президента в Білорусі закінчилися протестами і жорсткою відповіддю міліції

Як повідомляв портал Знай.ua, в Білорусі ОМОН почав затримувати протестувальників

Також Знай.ua писав, Лукашенко назвав українців "майданутими" і скинув провину за протести у Білорусі