У Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить колишньому керівнику офісу президента України Андрію Богдану.

Читайте Знай в Google News!

Про це Obozrevatel розповіли джерела в правоохоронних органах. Займання сталося у ніч на 11 серпня близько третьої години. Його ліквідували через кілька хвилин.

Tesla Андрія Богдана, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"
Tesla Андрія Богдана, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"

За словами співрозмовників, постраждалих під час інциденту немає. Водночас транспортний засіб пошкоджено вогнем. Причини надзвичайної події встановлюються.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook

Варто зазначити, що раніше кросовер Tesla Model X помітили припаркованим в центрі Києва прямо поперек дороги, через що автомобіль перекрив майже півтори смуги шляху.

У той же час, чому машину залишили таким незрозумілим чином, невідомо, але, очевидно, що вона створила безліч незручностей іншим автомобілістам.

Як відомо, у колишнього глави офісу президента дійсно є електричний кросовер Tesla Model X, його він купив ще в 2016 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський весело хлюпоче в Одесі, поки українці голодують, на карантині.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, як кайфував Зеленський в Одесі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський в паніці втік після незручних питань про Одесу - елітний кортеж, порушення карантину і не тільки.