Екс-голова офісу президента України Андрій Богдан розцінює підпал свого авто як погрозу від влади.

Читайте Знай в Google News!

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці у вівторок, 11 серпня.

"Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль - Тесла S. Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання хто це зробив і чому? Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади", – зазначив Богдан.

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Колишній керівник ОПУ заявив про "символізм", тому що пройшло рівно півроку, як він пішов у відставку.

"Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю - це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання ( про комфортні - не обіцяю)", – підсумував він.

Богдан опублікував відео з камер спостереження, на якому видно момент підпалу авто невідомою людиною.

Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль - Тесла S))) Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання хто це зробив і чому? Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм - рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю - це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік))) Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання ( про комфортні - не обіцяю).

Geplaatst door Андрей Богдан op Dinsdag 11 augustus 2020

До речі, Tesla досі стоїть у дворі за адресою вул. Юності 8. Також істотно постраждала від вогню машина, яка була припаркована поруч з авто Богдана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить Богдану. Загоряння сталося в ніч на 11 серпня.

Як повідомляв портал Знай.uа, автомобіль Tesla колишнього глави офісу президента Андрія Богдана, який підпалили минулої ночі в Києві, згорів дотла і не підлягає відновленню. У мережі з'явилося відео підпалу машини.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Tesla S протаранила поліцейський автомобіль, винуватець ДТП перекинув провину на автопілот.