Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який в ніч на 10 серпня перетворився на тирана, показує суспільству неадекватну альтернативу розвитку нашої країни.

Таку думку висловив Ігор Лєсєв у новому випуску своїє програми "Не добрий вечір". Блогер зазначив, що в Україні у Лукашенка вже з'являються прихильники - "люди, які вважають, що можна бити опонентів на вулиці".

Лєсєв зазначив, що при всій різноманітності поглядів українців, при всіх труднощах, які нам доводиться бороти, "за всі роки нашої незалежності ми примудрилися не перетворити вибори на фікцію".

"Так, ми вибираємо найчастіше дупою. У 2010 я голосував за Януковича, а він виявився Гондон. В 2019 я голосував за Зеленського, а він виявився Менделем. Але наші вибори з усіма недоліками в цілому відображають настрої в суспільстві. Ми самі вирішуємо долю нашої еліти - це те, що нас усіх об'єднує", - зазначив блогер.

За словами Лєсєва, те, що відбувається в Білорусі сьогодні, - це середньовіччя. Президент, за якого "проголосувало 80%" влаштовує жостокі бійні активістів, які масово виходять на вулиці, протестуючи проти узурпатора і тирана.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак, блогера ще більше обурює "реакція нашої антимайданної публіки тут в Україні"

"Вони радісно повискують від того, як менти Лукашенка б'ють своїх співгромадян. Це ті ж самі люди, які тут обурені закриттям російських шкіл, які протестують проти цензури в ЗМІ, які звинувачують націоналістів у вуличному насильстві. І тут же підтримують ще більше насильство в сусідній країні", - обурюється блогер.

Лукашенко заради влади готовий до ліквідації Білорусі і показує нашому суспільству неадекватну альтернативу розвитку України, підкреслив блогер.