Пресслужба ДТЕК заявляє, що розслідування у справі про цінову поведінку в Бурштинському енергоострові не завершено. Компанія просить ЗМІ утриматися від будь-яких тверджень до винесення рішення у справи.

Читайте Знай в Google News!

Компанія працює виключно в рамках правового поля і правил, які визначені НКРЕКП і узгоджені Антимонопольним комітетом України.

ДТЕК готує опротестування на попередні висновки АМКУ і відстоюватиме свої законні права, інтереси і репутацію.

"Ми готові надати пояснення і розрахунки, що підтверджують правомірність позиції компанії, однак дана робота вимагає додаткових даних та інформації. Необхідно зібрати і проаналізувати інформацію, що знаходиться в розпорядженні третіх осіб, учасників ринку, державних органів", - заявляє прес-служба ДТЕК.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні відбувся брифінг голови АМКУ Ольги Піщанської. На брифінгу було озвучено, що "комітетом завершується розслідування про порушення групою ДТЕК в Бурштинському енергоострові".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше