Президент Білорусі Олександр Лукашенко відреагував на протести в Білорусі. Нагадаємо, Республіку охопили масові акції після того як були оголошені результати виборів. На них Лукашенко набрав близько 80% голосів, проте люди вимагають перерахунку і наполягають на відставці чинного президента, оскільки його підозрюють у фальсифікації результатів.

Лукашенко дав інтерв'ю виданню БЕЛТА з приводу ситуації в країні, і розповів, що протести в Білорусі нібито організовують нероби і кримінальні елементи. Лукашенко порекомендував цим людям "влаштуватися на роботу", і закликав силовиків звернути особливу увагу на протестувальників. Також президент Білорусі зазначив, що уряд повинен вжити додаткових заходів для підтримки економіки. "Протестуючим безробітним людям необхідно запропонувати роботу", заявив Олександр Лукашенко.

За три дні протестів у Білорусі затримали близько 6 000 осіб. Міністерство внутрішніх справ підтвердило випадки застосування вогнепальної зброї. Зокрема, вогонь по протестувальниках відкривали в Бресті.

Нагадавши, "Президент-це ти": дружина екс-кандидата в президенти Білорусі звернулася до Тихановської.

Як повідомляв портал Знай.ua, У небі над Києвом помітили величезний прапор сусідньої країни- " білоруси, ми з вами!"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Зеленський терміново звернувся до Лукашенка через протести в Білорусі: "пряма дорога к..."