У Луганській та Донецькій областях скасували місцеві вибори. Ну а що, президента обрали, депутатів до парламенту обрали, навіщо потрібні місцеві вибори? Чому так відбувається, відповідь проста.

Перше-жадібність і грабіж губернаторів Донецької та Луганської областей. Злодії, які призначені президентом і сидять в цих кабінетах, вирішили скасувати вибори і продовжити війну. У той час, коли президент їде вздовж лінії розмежування і каже, що у нас немає обстрілів, етидва негідника вирішили створити біду для того ж президентаі всієї світової громадськості. Придумали причини, щоб тільки не проводити вибори в регіоні.

Справа в тому, що за три місяці до виборів були введені військові адміністрації в Лисичанской і Сєвєродонецькій громадах, в яких сьогодні, тільки в одному Сєвєродонецьку лежить 200 млн грн, а в Лисичанську 67 млн грн (до слова, така ж ситуація по інших 16 громад). І є впевненість, що ці гроші просто хочуть вкрасти.

По-друге - ця ситуація абсурдна, тому що в 2014 році, коли були обстріли, коли була важка ситуація, вибори проходили демократичним шляхом, і конституційне право людей не порушувалося. У 2015 році пройшли місцеві вибори — і не було проблем. У 2016 році на виборах до парламенту, навіть відкрили Станично-луганський район, там, де йде гаряче зіткнення з ЛНР. 2017 рік-скрізь у Донецькій та Луганській областях проходили вибори в громадах. У 2018 році-теж. У 2019 році пройшли вибори президента. І в Донецькій, і в Луганській областях віддали перевагу Зеленському – 93,6%. Можете собі уявити? Обрали парламент і монобільшість теж завдяки цим регіонам. Ну, а "зелені слуги народу" чомусь вирішили сьогодні взяти і практично узурпувати владу своїм рішенням щодо військових адміністрацій і скасувати вибори через ЦВК.

Це беззаконня. І ось хотілося б вірити, що президент Зеленський не знає про цей інцидент. Хотілося б, щоб він втрутився в цей процес негайно і дав можливість волевиявленню громадян конституційним шляхом обирати і бути обраними в цих містах і селищах, тому що це дуже важливо для Донецької та Луганської областей, які 28 років грабували бандформування. І якщо навіть не президент, то його політтехнологи бачать, що у нього падає рейтинг, і тим більше такнезмоги чинити. Йому просто замилюють очі, при цьомуспешно грабують Донбас. То вводять "червоні зони" на Західній Україні — не проводять вибори, то тут вводять воєнний стан.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коронавірус в головах у чиновників. Може, він вже пройде, бо вже почала підніматися громадськість, вже почали виходити на мирні мітинги люди, громадські активісти, волонтери. До президента потрібно достукатися з цього приводу. Хоч і стоїть перед ним величезна стіна. При Порошенка, принаймні, не було проблем достукатися до голови Адміністрації президента, до Райнина, до Березенко, до Ковальчука. До Зеленського достукатися практично неможливо - його оточила стіна.