Президент Португалії Марселу Ребелу де Соуза допоміг врятувати двох дівчат, які тонули у морі. У цей час очільник країни, перебуваючи у відпустці, відпочивав на пляжі в Алгарве. Але, коли побачив людей, що тонуть, без вагань кинувся їм на поміч.

Читайте Знай в Google News!

Про подію повідомляє портал 20 minutos.

Повідомляється, що дві жінки перебували у каное, але в якийсь момент воно перевернулося. Дівчата пішли під воду, але на щастя Марселу Ребелу де Соуза пірнув за ними, а згодом підплив рятувальник на гідроциклі.

Президент Португалії, скріншот з відео
Президент Португалії, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після інциденту, оточений десятками свідків президент Португалії, підійшов до преси, щоб прокоментувати подію. Він зазначив, що дівчат віднесло сильною течією, що могло закінчитися трагічно.

"Дівчата припливли з іншого пляжу: їх віднесло сильною течією і принесло в цьому напрямку. Вони перекинулися, наковталися води і не могли ні перевернути (каное), ні залізти на нього, ні плисти – настільки сильна течія", – розповів президент Португалії.

Також він порадів, що виявився не єдиним, хто прийшов на допомогу, назвавши рятувальника на гідроциклі патріотом.

Президент Португалії, скріншот з відео
Президент Португалії, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що Кравчук зробив заяву напередодні перемовин по Донбасу: "Сльози російських матерів"