З початку пандемії COVID - 19 з боку влади Сполучених Штатів Америки Україні було виділено 18 мільйонів доларів у вигляді гуманітарної та медичної допомоги. Про це повідомили в Держдепартамент.

Читайте Знай в Google News!

Ці кошти мають покращити можливості українських закладів охорони здоров'я щодо надання допомоги хворим на коронавірус та боротьби з його подальшим поширенням. До того ж, подібна допомога повинна послужити пом'якшенню соціально-економічних наслідків пандемії COVID-19.

Надзвичайна медична, економічна і гуманітарна допомога з боку американської влади з початку спалаху коронавірусу була виділена в розмірі $1,6 млрд різним країнам і організаціям по всьому світу. Серед таких Білорусь, якій виділили $1,7 мільйонів, Узбекистану — приблизно $3,9 млн, Грузії — понад $3,3 млн та інші.

У повідомленні Держдепартаменту також йдеться про допомогу Іраку, Туреччині, Лівії, Афганістану, Сирії та Ємену, а також жителям Венесуели.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Байдена офіційно висунули кандидатом у президенти США: "Зустрінеться з Трампом у фіналі". Про відповідне рішення оголосило керівництво Демократичної партії на загальнонаціональному з'їзді в місті Мілуокі.

Як повідомляв "Знай.ua", Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади:"є справжнім другом".

Знай.ua писав, звернення ЦВК до силових органів про можливість проведення місцевих виборів на Донбасі - це "явка з повинною", Німченко.