З'явилася інформація, що президент України Володимир Зеленський обговорив з президентом Туреччини Ердоганом звільнення кримських татар, яких незаконно утримують у Російській Федерації.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню в прес-службі офісу президента.

Володимир Зеленський, фото РБК
Володимир Зеленський, фото РБК

У новому списку, підготовленому для обміну утримуваними особами – понад 20 кримських татар, яких утримують у Росії. Про це президент Володимир Зеленський сказав президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану під час телефонної розмови.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як зазначається, Зеленський подякував Ердогану за відстоювання прав та інтересів кримських татар, а також за сприяння звільненню українських громадян, зокрема кримських татар, яких незаконно утримують у Росії та на тимчасово окупованих територіях Криму та Донецької та Луганської областей.

Зустріч Зеленського та Ердогана, скріншот: ОП
Зустріч Зеленського та Ердогана, скріншот: ОП

Повідомляється, що президент підняв питання необхідності продовження роботи в напрямку звільнення утримуваних Росією осіб.

"У нас є новий список, куди входить більше 20 кримських татар, яких незаконно утримує Росія. Серед них - батько трирічного хлопчика, який загинув у Криму, Руслан Сулейманов", - сказав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Зеленського закликали українців до масової "ходи".

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського виникли проблеми з підвищенням мінімалки.

Знай.uа писав, Зеленський доручив мир на Донбасі прихильнику анексії Криму Фокіну.