У Білорусі у неділю 23 серпня продовжувалися масові виступи проти режиму Олександра Лукашенка, який не допустив демократичне проведення виборів. Багатолюдні акції проходили і в Мінську. Однак увечері мітингарі розійшлися, а в цей час Лукашенко разом з синою Колею пролетіли над містом і переконалися, що вулиці чисті від людей.

Читайте Знай в Google News!

На сайті YouTube можна знайти декілька записів польоту глави Республіки Білорусь.

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Серед деталей можна відзначити розмову батька і сина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коля:

- Ну где они?

Олександр Лукашенко:

- Убежали (смех). Они узнали, что ты будешь.😂

Цікаво, що для свого вертолітного турне Лукашенко взяв бронежилет і автомат.'

Перед тим як політати, президент Білорусі встиг дати гостру відповідь президенту України Володимиру Зеленському. (Принаймні, це зробили в МЗС)

"Знаєте, Україна - братська для нас країна, а український народ - братський для білорусів. Тому, звичайно, в цей відверто непростий для нашої країни момент хотілося б відчути якусь підтримку або хоча б розуміння, а не слухати вже заїжджені з усіх боків поради. Зараз точно ми потребуємо не їх", - йшла мова у відповіді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Євросоюз заплатить Білорусі десятки мільйонів євро.

Також Знай. ua писав, що опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському.