Ветеранка української політики, лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко захворіла коронавірусною хворобою COVID-19 і перебуває у важкому стані. Але інфекція також дісталася її близьких, доньки Євгенії і її чоловіка Артура Чечоткіна.

Читайте Знай в Google News!

Цю інформацію підтвердив екснардеп Ігор Мосійчук у соціальній мережі Facebook та прессекретарка Юлії Тимошенко Марина Сорока.

Температура тіла у народної депутатки піднялася до 39°C.

При цьому залишається невідомим, коли вони підхопили коронавірус та кого з членів родини інфекція вразила першими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити Відключення світла: коли чекати повернення графіків Пенсію заморозять: стареньких застерегли від накопичення грошей 500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати
Показати ще

Юлія Тимошенко, фото: Wikipedia
Юлія Тимошенко, фото: Wikipedia

З соцмереж відомого політика-жінки можна зрозуміти, що вона часто зустрічалась з однодумцями та спілкувалась з журналістами без засобів індивідуального захисту та не дотримуючись правил соціального дистанціювання. З фотографій в мережі Instagram видно, що Юлія Тимошенко перебувала в оточенні громадян, які також не мали засобів захисту проти вірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу - МОЗ оновило статистику на 23 серпня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", симптоми Covid-19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.

Також Знай.ua писав, що Юлія Тимошенко у важкому стані, прес-секретар сподівається на лікарів — "Бореться".