Український політолог Юрій Романенко заявив, що День Незалежності з кожним роком перетворюється на порожній ритуал, який з порожніми очима повторює кожен новий президент.

Читайте Знай в Google News!

Свою думку про свято блогер написав у Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

"Рік від року ця порожнеча стає більш очевидною, тому ще більш безглуздою. 24 серпня - це аналог великої піонерської зорьки, коли нам розповідають про якесь там зростання демократії і надоїв на тлі покинутих корівників і остовів радянських заводів. Посередині цього постапокаліптичного пейзажу гордо ставиться український прапор і проголошуються перемоги. Come on, кого ми обманюємо?" - обурився Романенко.

Експерт також висміяв 30-річних людей у костюмах, "які з сумними еб***никами стоять з квітами і сумно кивають в унісон словам диктора, що читає єлейну промову ні про що".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: прес-служба ОПУ
Володимир Зеленський, фото: прес-служба ОПУ

"А посередині стоїть наш президент з маскою стурбованої проблемами людини. Це кумедно, як Зеленський з кумедного живого коміка, ставши президентом, прийняв цю порожню форму радянської бюрократії, коли чиновник з виряченими очима намагається зобразити видимість бурхливої діяльності. Коли він вчора ніс лабуду, що "синьо-жовтий побратим (це він про прапор так) ніс енергію", хотілося тільки сказати: "Вова, Вова... Ти говорив, що будеш іншим, а став таким же штучним, порожнім втіленням імпотентної бюрократії, над якою все життя приколювався". Відторгає і розум, і серце цю погану постановку свята. Ці "згуртуємось, бо ми найкращі" та іншу лабуду, яку навіть діти не сприймають. Тому що більшість дітей хочуть звалити з України. Вже це говорить про те, що щось 29 років ми робимо не так", - зазначив політолог.

При цьому Романенко висловив сподівання, що справжня незалежність України ще попереду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Романенко викрив нову корупційну схему: "Ти кладеш собі косар з кожного авто".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського хочуть закрити рот журналістам одним законом, розкрито "радянські" плани.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський планує розпустити Верховну Раду – Романенко поділився інсайдами з ОП.